We are hiring

Implementatie Consultant 40 uur

Help onze opdrachtgevers bij de implementatie en het gebruik van Output Management software.

Wil je werken bij een jong en groeiend bedrijf? Dan moet je bij ons zijn. Bij August Bridge word je gewaardeerd om wie je bent, om wat je kunt en om wat je nog wilt leren. We bieden je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Maar ook ondersteuning en collegialiteit.

Wat wij doen

August Bridge doet in outputmanagement binnen Microsoft Dynamics 365 en overige bedrijfsspecifieke integraties. We zorgen ervoor dat data wordt omgezet in doeltreffende documenten, die vervolgens worden verstuurd via verschillende kanalen.

Wat jij doet

Nadat je de software hebt leren kennen, ga je die voor onze opdrachtgevers implementeren. Je maakt functionele en technische ontwerpen en jouw input draagt bij aan toekomstige opdrachten. Tevens ben je niet te beroerd om de nodige support te leveren, als dat zo uitkomt.

Wat jij meeneemt

Je hebt vanzelfsprekend affiniteit met  IT en beschikt over een relevante opleiding zoals Bedrijfskundige Informatica. Bekendheid met Dynamics365 is een pré en zijn terreinen als Azure, SQL en Low-Code Development jou niet onbekend.

Daarnaast  weet je van aanpakken, ben je flexibel en weet je wat klantgerichtheid en klantvriendelijkheid in de praktijk betekenen.

Wat wij bieden

We bieden afwisselend werk bij een ambitieus en plezierig bedrijf met een prima toekomstperspectief en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Onze standplaats is in ’s-Hertogenbosch en je primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Geïnteresseerd?

Stuur je reactie inclusief cv naar info@augustbridge.nl.