Dit gaat voorbij. Wij niet.

Een vliegende start is geen garantie voor een vlekkeloze vliegreis. Het is een van de lessen die wij van August Bridge de afgelopen weken leerden. We zijn er niet blij mee, maar zijn tegelijkertijd optimistisch. Dat optimisme delen we graag met u.

August Bridge zou overmorgen met een informele borrel van start gaan. We keken ernaar uit en beschouwden dat samenzijn als een aangename onderbreking in een periode van drukte. Want behalve dat we ons consultancy bureau op het gebied van Output Management binnen Microsoft Business Applicaties aan het oprichten waren, hadden we onze handen vol aan een goed gevulde orderportefeuille.

August Bridge maakte een vliegende start, mede dankzij onze klanten en partners.

We gaan u niet vermoeien met de effecten die de coronacrisis op ons jonge bedrijf heeft. U kunt zich daar vast van alles bij voorstellen, aangezien u zelf mogelijk kampt met vergelijkbare sores. En anders kent u wel iemand die erover mee kan praten. Overigens zijn er momenteel wel ernstigere problemen dan onze zakelijke beslommeringen. Onze gedachten gaan uit naar de mensen die nu ziek zijn en hun dierbaren.

Zoals gezegd, zijn we ondanks de coronacrisis optimistisch. Enerzijds omdat we onze handen nog altijd vol hebben aan projecten en we ook vanuit huis een hoop werk kunnen verzetten. Anderzijds omdat we zien hoe mensen, organisaties, overheden en bedrijven er juist nu voor elkaar zijn.

Maar wat ons nog positiever stemt, is het besef dat deze crisis overgaat. De coronacrisis is wat dat betreft anders dan eerdere perioden van economische neergang. Of het nu is door immuniteit of een vaccin: Nederland en de wereld zullen zich herstellen.

Deze coronacrisis gaat voorbij. U en wij niet. U, wij, uw bedrijf en ons bedrijf – we zijn er nog als dit virus verleden tijd is. Daar vertrouwen we op.